11. ŞİRAN KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUYLA KUTLANDI

11. ŞİRAN KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUYLA KUTLANDI

28 Temmuz 2022
16 Temmuz cumartesi günü ilçe meydanında açılışını gerçekleştirdiğimiz ve 17 Temmuz pazar akşamına kadar devam eden 11. Şiran Kültür ve Turizm Festivali’miz büyük coşkuyla kutlandı. Festival açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Gümüşhane Valimize, Milletvekillerimize, Gümüşhane Belediye Başkanımıza, İlçe Kaymakamımıza, ilçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, MYK üyelerimize, il encümenlerimize, il ve ilçe siyasi parti Başkanlarımıza, kurum amirlerimize, festivalimize katkıda bulunan iş adamlarımıza, Şiran’lı esnafımıza, sivil toplum kuruluşu yönetici, temsilci ve üyelerine, sanatçılarımıza, belediye personelimize, sahne ekibine, festival komitemize, vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.