Şiran Belediyesi

24 Kasım Öğretmenler günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Geri

24 Kasım Öğretmenler günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

29 Kasım 2018

İlçemiz de 24 Kasım  öğretmenler günü eğlence programı düzenlendi

İlçemiz de , 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Düzenlenen Gecede Öğretmenler Gönüllerince Eğlendi.

Belediye Başkanımız Yavuz Altıparmak’ın  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumartesi akşamı merkez, belde ve köylerde görev yapan öğretmenlere yemek vermesi ile başlayan programın, ardından İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda, ilçemiz Atatürk İlk ve Ortaokulu tarafından eğlence programı tertiplendi. Eğlence programında ilk olarak farklı okullardan öğretmenlerin katılımı ile oluşturulan tiyatro gösterisi yer aldı.

Devamında Şiran ilçemizde görev yapan ve farklı okullardan bir araya gelerek koro topluluğunda bulunan değerli öğretmenlerimiz ile birlikte ilçe Belediye Başkanlığımızın sponsorluğunda getirtilen TRT Erzurum Radyosu saz ekibi eşliğinde öğretmenler korosu düzenlendi.  İlçe Halk Eğitim Konferans salonunda düzenlenen gecede, öğretmenlerin sunduğu tiyatro,  müzik ziyafeti ve şiir dinletisi ayakta alkışlandı. Eğitim camiasının katıldığı gecede öğretmenler, çalınan müzik eşliğinde eğlenerek stres attı.

Ayrıca bu etkinliklerde koordinatör olan Atatürk İlk ve Ortaokulu Müdürü Sefa Türkmen, yemek organizasyonu ve TRT saz ekibi sponsorluğu için İlçe Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak’a tüm öğretmenlerin adına çok teşekkür ettiğini dile getirdi.