ADIM ADIM 2023 “AHİLERLE GÜNÜNÜZ BEREKETLİ OLSUN” PROGRAMI KAPSAMINDA ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDUK

4 Şubat 2023

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyin talimatıyla, Adım Adım 2023 “Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı esnaf ziyaretleri kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. Ali Muhittin TAŞDOĞAN Bey, Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyelerimiz Sayın Musa KÜÇÜK , İdris AYDIN, Ali UÇAK, Mustafa AKSOY, Yeşilbük Belediye Başkanımız Sezai DOĞAN, Köse Belediye Başkanımız Turgay KESLER, İl Başkanımız Mete KAYA ve yönetimi, İl Genel Meclis üyemiz Kürşat KARABIÇAK, İlçe Başkanımız Veysel ÇUBUKÇU ve yönetiminin katılımlarıyla birlikte ilçe esnafımızı ziyarette bulunduk.