ALTAŞ YAĞ SANAYİ VE A.Ş YÖNETİMİNDEN BELEDİYEMİZE ANLAMLI ZİYARET

ALTAŞ YAĞ SANAYİ VE A.Ş YÖNETİMİNDEN BELEDİYEMİZE ANLAMLI ZİYARET

6 Mart 2020

Ordu ili Altaş Yağ Sanayi ve A.Ş (Çotanak) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur ALTAŞ, Genel Müdür yardımcısı Mesut ALTAŞ, Altaş Grup Organik Tarım Danışmanı Faruk KUTBAY, Kalite Kontrol Müdürü Zeynep UĞURLU, Endüstri Mühendisi Organik operasyon Sorumlusu Damla VAROL, Şiran ilçemizi ziyaret ettiler. DOKAP destekli Tarımsal Kalkınma ve Modern Tarım Uygulamaları kapsamında yürüttüğümüz Yağlı Tohum Bitkileri Yetiştiriciliği Projesi altındaki Aspir üretimi ve pazarlanması konusunda Altaş Grup A.Ş ile mutabakata varıldı. Desteklerinden dolayı Kalkınma Ajansları Genel Müdürümüze, Dokap Başkanı ve koordinasyon ekibine , Doka koordinasyon ekibine, Altaş Grubuna, Belediyemiz proje ekibine, İlçe Tarım Müdürlüğümüze teşekkür ederiz .Proje kapsamında sözleşmeli çiftçilerimize ve ilçemize hayırlı olsun.