Şiran Belediyesi

ANKARA ZİYARETLERİMİZ SONUÇLARINI VERMEYE DEVAM EDİYOR. ŞİRAN MİLLET BAHÇESİNE VE SOSYAL TESİSLERE KAVUŞUYOR

Geri

ANKARA ZİYARETLERİMİZ SONUÇLARINI VERMEYE DEVAM EDİYOR. ŞİRAN MİLLET BAHÇESİNE VE SOSYAL TESİSLERE KAVUŞUYOR

30 Mart 2023
Tapusu Erzincan şeker fabrikasına ait, Karaca palet fabrikası yanı, Alucra kavşağında ki 11.324 (11 dönüm 324 metre) metrekare alan 3.162.494.00 TL (3 milyon 162 bin 494 ) bedel ile özelleştirme dairesinden kamulaştırılarak ,belediyemize kazandırılmıştır.
Göreve geldiğimizden günden itibaren ilçemizi kalkındırmanın ve marka şehir yapmanın planlarını yapıyoruz. Bu nedenden ötürü ilçemizde eksik gördüğümüz Millet bahçesini ve sosyal tesisleri en kısa sürede ilçemize kavuşturacağız.
Millet Bahçesi vatandaşlarımızın yeşillikler içerisinde sevdikleriyle beraber hoşça vakit geçirip nefes alacakları bir alan olacak. İçerisinde millet kıraathanesi, düğün salonu, kültür salonu gezinti yolu, Bisiklet Yolu Parkuru, yöresel ürün satış alanları, yeşil oturma terasları, piknik alanı, çocuk oyun alanları, spor alanı, renkli bitkiler bahçesi gibi tüm vatandaşlarımıza hitap edecek alanlar bulunmaktadır.
Projemizim ilçemize ve ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Rabbim başlayacak bu projemizin de başarılı bir şekilde sonuçlanmasını nasip etsin.