BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL, TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKAN VEKİLİMİZ VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İSTANBUL MİLLET VEKİLİMİZ SAYIN CELAL ADAN BEYİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

21 Ocak 2022

Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekilimiz ve Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Millet Vekilimiz Sayın Celal ADAN Beyi makamında ziyaret ettiler. İlçemizde el tezgahlarında dokunan el emeği göz nuru Ala Kilim'imizi kendilerine hediye ettiler. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.