BELEDİYE İŞ HANIMIZIN TEMELLERİ ATILDI

BELEDİYE İŞ HANIMIZIN TEMELLERİ ATILDI

2 Eylül 2020

İlçemizde iş yeri ihtiyacını karşılamak amacıyla belediyemizin mülkü olan yerimize toplamda 10 adet iş yeri, 10 adet ofis, 1 adet kafeterya olmak üzere, toplamda 21 dükkan mimarisinde Gümüşhane evleri şekilde tasarlanacak olan iş yeri inşaatımıza başladık.

İş yerlerini ve ofislerimiz ihale usulünde satışa sunacağız, kafeteryası ise belediye başkanlığımız tarafından işletilerek vatandaşlarımızın hizmetine açmış olacağız.

Amacımız şirin ilçemizdeki iş yeri sıkıntılarını çözmek, halkımıza bu konuda kolaylık sağlamaktır. Bundan sonraki 2021-2022 yıllarında konut, iş yeri vb gibi projelerimizide planlamaktayız.

Ayrıca iş yerimizim arakasındaki dere tarafına düşen kısımda vatandaşlarımız için kolaylık saylayacak ve alternatif yürüyüş yolu olarak kullanılacak olan, gerekli peyzaj çalışmaları yapılarak 2. Büyük köprüye kadar devam edecek yürüyüş yolunu da projelerimiz arasında planlamaktayız.

Yapılan ve yapılacak olan bu hizmetlerin halkımıza ve Şiran’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.