Şiran Belediyesi

BELEDİYE TAZİYE VE AŞ EVİ’MİZİN İNŞAATI BAŞLAMIŞTIR

Geri

BELEDİYE TAZİYE VE AŞ EVİ’MİZİN İNŞAATI BAŞLAMIŞTIR

25 Mayıs 2023
İlçemiz Karaca mahallesi, Sinan Ağa Caddesi’nde mülkiyeti belediye başkanlığımıza ait, tüm yapım bedeli ilçemiz iş adamı Sayın Hasan KULAKSIZ Bey tarafından karşılanan, toplamda 320 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Taziye ve Aş Evi’mizin temel betonu atıldı. Yapılan çalışmaları Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi parti yönetimiyle birlikte yerinde incelediler.
Taziye ve Aş Evi’mizde, morg, cenaze yıkama alanı, cenaze aracı, şadırvan, lavabolar ve vatandaşlarımızın taziyelerini kabul edebilecekleri alanlardan oluşacaktır. Ayrıca aş evimizde durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza günlük yemek hizmetinde bulunulacaktır.
İlçemiz adına desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen iş adamımız Sayın Hasan KULAKSIZ Beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu yıl içerisinde Taziye ve Aş Evi’mizin yapımı tamamladıktan sonra hep birlikte vatandaşlarımızla inşallah açılışını gerçekleştireceğiz. Vatanımıza, milletimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun.