BELEDİYEMİZDEN EĞİTİME DESTEK

BELEDİYEMİZDEN EĞİTİME DESTEK

25 Şubat 2022
İnsan eğitimle doğmaz; ama eğitimle yaşar.
Eğitime %100 Destek Kampanyası dahilin de, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Musa UNCU, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Oltan BALYEMEZ, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Turan TANIŞ ve Şiran Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Uğur ÖZEL Belediyemizi ziyaret ettiler.
İlçemiz ortaokul 5,6,7,8 sınıf, ortaöğretim 9,10,11,12 sınıf seviyelerinde eğitim-öğretim gören 1465 öğrencilerimize eğitimde kaliteyi artırmak ve sınav motivasyonunu sağlamak için yapılan ve yapılacak olan deneme sınavları için test kitapçığı ve formların alınmasına katkı sağlamak amacıyla destek istediler. Şiran Belediye Başkanlığı olarak bu kampanyaya 30.000 TL destekte bulunduk.
İlçemizin eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkarılmasında konusunda, Belediyemiz olarak çocuklarımızın ve Eğitim camiamızın her daim yanlarında maddi ve manevi olarak bulanmaya devam edeceğiz.