“Bu Yıl Şiran'ın Altın Yılı”

“Bu Yıl Şiran'ın Altın Yılı”

27 Mart 2018

Meydan, Şiran’da Doğalgaz Çalışmalarının Bu Yıl Tamamlanacağını Söyledi

AKSA Doğalgaz Gümüşhane-Bayburt Şirket Müdürü Rahime Meydan, Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde bu yıl doğalgaz çalışmalarının tamamlanacağını, 2018 yılının Şiran’ın altın yılı olacağını söyledi.

Meydan, gazetemize yaptığı açıklamada, geçen yıl için Kelkit’in “altın yılı” olarak kullandıkları söylemi bu yıl Şiran için söyleyeceklerini belirterek, “Bu yıl da Şiran’ın altın yılı olacak. Kasım ayına kalmadan Şiran ilçemizin doğalgazını bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Şiran için 10 milyon liralık yatırımları olduğunu kaydeden Meydan, şöyle devam etti: “Şiran ilçemiz için şu an 2 bin kutumuz var. Bu yıl yaklaşık 15 milyon liralık bir giderimiz olacak. Kelkit ilçemiz için işçilik ve malzeme olarak da şu ana kadar 12 milyon 400 bin lira harcamamız oldu” açıklamasında bulundu.