Haydi Şiran maça

Haydi Şiran maça

30 Kasım 2018

Voleybol 2.Lig’deki temsilcimiz Şiran Akademispor 6. hafta müsabakasında grubun güçlü temsilcisi Kayseri Melikgazi Belediyespor’u konuk ediyor. Bu önemli karşılaşmaya tüm Şiran’ı bekliyorlar.
oleybol 2.Lig’deki temsilcimiz Şiran Akademispor 6. hafta müsabakasında grubun güçlü temsilcisi Kayseri Melikgazi Belediyespor’u konuk ediyor. Bu önemli karşılaşmaya tüm Şiran’ı bekliyorlar. Voleybol 2.Lig 3. Grup’a çok iyi bir başlangıç yaparak hedefini 1.Lig olarak belirleyen Şiran Akademispor sahasında grupta ikinci sırada bulunan Kayseri Temsilcisi Melikgazi Belediyespor‘u ağırlıyor. 1.Lig İçin önemli bir viraj olan maç için kenetlenen Şiran Akademispor camiası sporcusundan, başkana, antrenörden, yöneticiye hazırladıkları video ile tüm Şiran’ı bu önemli maça davet etti. Bu önemli maç için Şiran Akademispor camiasının ortak mesajı; ”HAYDİ ŞİRAN SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ” oldu. Şiran Akademispor-Melikgazi Belediyespor maçı 1 Aralık Cumartesi saat 14.00’da Şiran Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Haber 29 ailesi olarak Bu önemli karşılaşmada Şiran Akademispor’a başarılar dileriz.