Şiran Belediyesi

Öğretmenler Günü Nostaljik Arşiv sergisi

Geri

Öğretmenler Günü Nostaljik Arşiv sergisi

29 Kasım 2018

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Şiran Meydanı Atatürk Anıtı önünde siyah-beyaz fotoğraflardan oluşan “Anılarla Öğretmenler Günü” sergisi  açıldı. Şiran Atatürk İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen sergi Kaymakamımız  Osman Oğuz Eksi ve Belediye Başkanımız Yavuz Altıparmak

İlçe Mili Eğitim Müdürü Bayram Kundak, öğretmenler, Emekli Öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

 

Öğretmen, öğrenci ve okullardan oluşan eski resimler beğeni topladı. Şiran’ın yaklaşık 100 yıllık eğitim hayatının yer aldığı resim sergisine davetliler yoğun ilgi gösterdi. Emekli öğretmenlerin değerli arşivinden alınarak oluşturulan öğretmen, öğrenci ve okulları gösteren sergide 80 adet siyah beyaz fotoğraf yer alıyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde adeta tarihe yolculuk yaptıklarını belirten vatandaşlar, “Bu anlamlı günü bir dizi etkinliklerle ve resim sergisi ile taçlandıran Şiran Atatürk ilk ve Ortaokulu Müdürlüğüne ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.’’ dediler.

Atatürk İlk ve Ortaokul Müdürü Sefa Türkmen, bu sergide büyük destekleri olan emekli öğretmenlerimize, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İlçe Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak’a, katkılarından dolayı İlçe Halk Eğitim Müdürü Zahit Kaya’ya ve ekibine çok teşekkür ettiğini dile getirdi.